GEPASSIONEERDE TOUROPERATORS OVER DE HELE WERELD, U BENT VAN HARTE UITNODIGD!

We houden een grote eenvoud in ons prijsbeleid. Exposanten kunnen kiezen uit drie soorten stands: Marktstands, Zware steigerhouten tafels en Paviljoens.

Standtype 1

Stands

De ruimtes in de Beurs van Berlage en in Turbinehal Rotterdam hebben een podium voor optredens. In de hallen staan rijen kleurrijke marktkraampjes opgesteld. Deze stands zijn circa 3 meter lang en 2,5 meter diep en 2,5 meter hoog en hebben een dak. Het blad of de planken kunnen indien nodig worden verwijderd. De hoogte van het blad is 70 cm vanaf de grond.

Deze stands zijn te huur voor € 1190,- (excl. BTW). Elektriciteit en snel internet zijn bij deze stands inbegrepen. We hebben speciale apparatuur, glasvezel, zodat de kwaliteit gegarandeerd is.

Het is ook mogelijk om stands te delen met een andere organisatie. De prijs voor een gedeelde stand is € 650,- plus de mediabijdrage van € 30,- dus samen € 680,- (excl. BTW) U hoeft niet zelf. Te zoeken, we hebben  altijd aanvragen v oor gedeelde stands.

Inclusief 2-4 stoelen, snel internet, Electriciteit marketingbijdrage en 50 gratis toegangskaarten voor uw gasten.

Standtype 2

Steigerhouten tafels (3 maten)

I) Privétafel. Lengte 1.80m en breedte 70cm.
Prijs € 899,-.

II) Privétafel. Lengte 2.40m, breedte 70cm.
Prijs € 1099,

III) Gedeelde tafel, budgetvariant
Lengte 1.20m (helft grote tafel) € 650,-

Inclusief 2-4 stoelen, snel internet, marketingbijdrage en 50 gratis toegangskaarten voor uw gasten.

Standtype 3

Paviljoens per vierkante meter

Paviljoens per m2 In Rotterdam en Amsterdam (zeer beperkt) een beperkt aantal vierkante meters beschikbaar, waar u de mogelijkheid heeft om uw eigen individuele stand te bouwen. In principe maximaal ca.20 M2   Voor de grootte van de stands is 12 tot ca 20 m2 beschikbaar. Wij rekenen een stukprijs van € 105,- per vierkante meter + de mediabijdrage van € 94,-.

Gangbare formaten zijn bijvoorbeeld 4x3 of 5x4 meter.
Graag duidelijk aangeven op het aanvraagformulier.

Inclusief 2-4 stoelen, snel internet, marketingbijdrage en 50 gratis toegangskaarten voor uw gasten.

6-12 prachtige presentatieruimtes beschikbaar bij Bears van Berlage.

Maak gebruik van presentaties om te communiceren met uw publiek

Presentaties maken deel uit van het op een interactieve manier verbinden van een gericht publiek met uw aanbod. Een presentatie duurt 25 minuten. Een laptop, microfoon en beamer zijn aanwezig, je hoeft alleen een stok mee te nemen. De Media Rooms zijn voor iedereen toegankelijk en bieden de mogelijkheid om een specifieke presentatie te geven. Het programma drukken we af in NRC Handelsblad.

Prijzen voor standaardkamers:
Eerste presentatie € 75,-
Vervolgpresentaties € 100,-

Prijzen voor de drie grotere kamers:
Eerste presentatie € 99,-
Vervolgpresentaties € 125,-

Het boeken van presentaties voor uw organisatie kan vanaf een vaste datum, dit jaar vanaf 25 september 09.00 uur. Aanvragen die eerder binnenkomen kunnen wij niet in behandeling nemen. We behandelen op volgorde van binnenkomst.