Europa

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Actief in Tsjechië
https://actief-in-tsjechie.nl/

Wij zijn een toegewijd team van Nederlanders en Tsjechen met meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van actieve vakanties in Tsjechië voor Nederlanders en Belgen. We hebben een breed aanbod aan standaard individuele (self guided) wandelreizen, kanoreizen en fietsreizen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot individueel maatwerk. We organiseren bijvoorbeeld maatwerk educatieve/outdoor reizen voor middelbare scholen. We werken samen met zowel budget accommodaties als ook met luxe hotels. Daar waar mogelijk kiezen we voor duurzame partners. Wij zijn lid van VVKR, SGR deelnemer en Travelife certified. Waar zijn wij goed in? Wij ontzorgen de reiziger door te zorgen dat op de achtergrond alles in de boeking goed geregeld is, dat er goed gecommuniceerd is met de lokale partners over betalingen, reserveringen, vouchers, speciale afspraken, aankomsttijden etc. Mochten er onverhoopt problemen optreden tijdens een reis - en die zijn er altijd in de reële wereld daar waar mensen werken en onvoorspelbare variabelen aanwezig zijn - dan kunnen we door de korte lijnen snel bijsturen. Kortom: welkom in Tsjechië, vítejte v Čechách!

Tsjechie
Stand info:
27
Cape Tracks
https://www.capetracks.nl

Reizen? Dat is onze passie! En wat is er nou mooier om deze passie te delen en door te geven aan iedereen die ook prachtige bestemmingen wil ontdekken. Cape Tracks is de specialist in op maat gemaakte reizen naar Noord-Europa, de poolgebieden en Zuidelijk Afrika. Uw reis is daardoor uniek en net iets anders dan alle andere reizen. Zo uniek als een vingerafdruk, zo echt als onze locals en zo waanzinnig eigen als de ongerepte natuur die op u wacht. Reizen bij ons is avontuurlijk genieten en ultiem beleven. Belevenissen die uw leven lang bij blijven. Wilt u die ervaring ook? Just follow our tracks. Want wij weten de weg, de paden die u wilt wandelen. De routes door prachtige gebieden die u wilt ontdekken, maar ook de plekken die u beter over kunt slaan. Wij weten hoe we u veilig op avontuur kunnen laten gaan en die prachtige reis kunnen laten beleven.

Norway
Finland
South Africa
Stand info:
6
Fair Ferry
https://www.fairferry.com

Het is iets nieuws, of misschien iets ouds dat we vergeten waren. Een veerdienst per zeilschip! Een duurzaam avontuur met een tallship op zee: Fair Ferry. Omdat de reis even belangrijk is als het doel. En omdat er al zeilend onderweg zoveel meer te zien is en te beleven valt. Fair Ferry is slow travelling. Al zeilend brengen we je naar je bestemming. Vind je avontuur met de wind in je haren en arriveer met een frisse neus. Onderweg helpen met het schip zeilen mag, lekker luieren ook. Geen zeilervaring is geen probleem, als je wil leggen we je alles uit. Frisse lucht maakt hongerig, onderweg verwennen we je met lekkere hapjes en goede maaltijden. Ondertussen maken we een verbinding tussen Rotterdam, Zuid Amerika en Caribisch gebied. Aankomend jaar gaan we weer zo goed als emissieloos vervoer over de Atlantische Oceaan aanbieden door een vaart naar de Nieuwe Wereld te maken!

United Kingdom
Brazil
Bonaire Sint Eustatius and Saba
Stand info:
T 14
Go2Piemonte
https://go2piemonte.com/

Ebike vakanties Je kunt kiezen uit een 5-, 6-, 7- of 8 daagse rondreis vakantie. Blijf je liever op 1 plek kies dan voor de 5-daagse standplaats vakantie. Je fietst door Piemonte, de bakermat van de Slow Food beweging. De 5,6,7 en 8-daagse rondreis vakanties beginnen in Acqui Terme, en de 5-daagse rondreis vakantie begint in Canelli of Calamandrana. De standplaats vakantie is in Acqui Terme en omgeving. Vanaf deze plaatsen hebben we prachtige routes voor je gemaakt. Voor elke dag is er een nauwkeurige routebeschrijving en GPX routes zijn beschikbaar. Een reservebatterij wordt eventueel meegeleverd. Je moet uiteraard wel enige fietservaring hebben. Bij de rondreis vakanties bezoek je o.a. Acqui Terme, Alba, La Morra, Verduno, en Barbaresco. En natuurlijk ontbreekt een bezoek aan Barolo niet. Op de aankomstdag is het diner inbegrepen in de prijs en onderweg krijg je ook nog een wijnproeverij aangeboden. Naast het fietsen is er voldoende vrije tijd om te relaxen.

France
Italy
Stand info:
T 05
Guiding You

Enthousiaste power gidsen die gebeten zijn door cultuur en natuur. Gediplomeerde gidsen, met een meertalig talent. We doorkruisen graag Europa met de nodige challenges. We zijn erkend door Toerisme Vlaanderen en nemen jou graag mee op avontuur! Met Guiding You bieden wij gidsbeurten, met een dosis flexibiliteit vooraf, maar ook "on the spot". En neen, onze tours zijn niet saai. Wij zorgen ervoor dat het volledig op maat is van jouw wensen en dat je een ongelooflijke tijd meemaakt. De kracht van diverse talenten, ervaring en gebieden zorgen voor kwaliteit bij de uitvoering van onze tours, bij de creatie van nieuwe rondleidingen, bij het opzetten van logistieke projecten. Wij werken graag een passend voorstel uit, een bijzondere beleving met gids, een idee op maat, tijdens jouw bijzondere reis. Meertalige gidsendienst : Nederlands, Frans, Engels en Duits. Creatief en op maat gebracht

Netherlands
Belgium
Denmark
Stand info:
T 10
Nature Talks
https://www.naturetalks.nl/

Nature Talks Travel is gespecialiseerd in het organiseren en begeleiden van foto-, natuur-, wandel- en vogelreizen naar prachtige natuurgebieden en fotogenieke bestemmingen over de hele wereld. Wij reizen naar schitterende plekken in Europa en ook naar bijzondere plaatsen buiten Europa. Professionele natuurfotografen staan voor je klaar om jou te helpen in je verdere ontwikkeling als fotograaf. Of je nu beginner of gevorderd bent, het maakt niet uit. Net zo min als het soort fotocamera dat je bezit.

Netherlands
Gambia
Suriname
Stand info:
37
Ocean Sherpa Expeditions
https://www.ocean-sherpa.com/

Ski Sail Ga mee op een onvergetelijke skireis met onze prachtige schoener Ocean Sherpa. De fjorden van Spitsbergen zijn het summum voor skifanaten: Omgeven door majestueuze natuur, waar bergen de zee ontmoeten, volg je onze gidsen naar ongerepte hellingen. Hier krijgt off piste een nieuwe betekenis! Zomerexpedities op Spitsbergen Volg de voetsporen van Willem Barentsz en ontdek zeilend op onze comfortabele tweemaster de ruige natuur van Spitsbergen. Varend langs de westkust geniet je van spectaculair zicht op zee-ijs en met sneeuw bedekte bergen. Aan land maak je tochten over de ontdooiende toendra en gletsjers en spot je unieke dieren in het wild. Geniet van een duurzame, intieme cruise op de prachtige schoener Ocean Sherpa en verken dit geweldige en unieke deel van de aarde. Een echte bucketlist bestemming!

Norway
Finland
Stand info:
T 03
Offshore Yacht Charter
https://offshore-yacht-charter.com

Rondreizen & Eiland hoppen buiten de gebaande paden, voor iedereen die graag op het water is. Kleinschalige vakanties met een maximale groepsgrootte van acht passagiers en twee bemanningsleden. Zeer geschikt voor solo reizigers en koppels want u reist alleen, maar u komt in een kleine groep gelijkgestemden terecht. Er wordt geen alleengaanden toeslag berekend. Het zeilen en het aandoen van (onbekende) kusten zorgt snel voor een gezellige groepssfeer. Tijdens uw vakantie bent u elke avond op een andere plek, maar uw spullen en accommodatie reizen vanzelf mee! Deze zeilvakanties zijn een mooie balans tussen reizen, genieten, cultuur opdoen, uitwaaien en onthaasten. Wat houdt een meezeilvakantie in? U kunt met ons meezeilen zonder zeilervaring, of u kunt juist mee om uw eigen ervaring uit te breiden op bijvoorbeeld een zeezeiltraining of mijlenmaker. De eerste dag leggen we alles globaal uit, daarna hangt het van u zelf af hoe fanatiek u mee wilt doen. Meehelpen tijdens het zeilen hoeft niet, het is vakantie en u kunt doen wat u wilt. Relaxen of een boekje lezen kan natuurlijk ook. Behalve de schipper vaart er een bootsman/vrouw mee die ook kookt (ook vegetarisch). We vinden het natuurlijk leuk als u hierbij helpt. Last but not least: U hoeft zich nergens zorgen over te maken! De bemanning regelt alles en de schipper kent de mooiste plekjes en beschutte ankerbaaien. Onze zeilvakanties zijn onderverdeeld in categorien. Van mijlenmakers, waarbij ook nachts wordt doorgezeild in een wacht systeem (A), tot relaxed cruisen met ruimte voor sightseeing (C). Categorie B ligt hier tussenin. Op onze categorie C reizen is vaak ook een dag ingepland om in een haven te blijven liggen voor bijvoorbeeld een lange wandeling of een bustour. Zo kunt u zelf kiezen wat u aanspreekt. Duurzame vakanties De zeilvakanties zijn milieuvriendelijk, per week wordt er gemiddeld 300 kilometer op windenergie afgelegd. Ook wordt er geprobeerd zoveel als mogelijk biologisch proviand in te kopen en voor de liefhebber wordt er graag vegetarisch gekookt. De zonnepanelen leveren voldoende energie voor de koelkast en een windgenerator laadt de accus bij. De boiler wordt met restwarmte van de aggregaat en motor verwarmd. Via onze website kunt u zelf eenvoudig uw vliegreis compenseren door het laten planten van bomen.

Ireland
United Kingdom
Faeroe Islands
Stand info:
41
Recargo
https://www.recargo.nl/

Opladen aan de voet van de Spaanse Pyreneeën Zin in opladen, door wandelen en comfortabel ontspannen vanuit één locatie onder de Spaanse zon? En ben je toe aan zuurstof voor hart en ziel? Gun jezelf dan een comfortabele en geheel verzorgde groepswandelreis met Recargo. We bieden je een programma waarin we alle zintuigen prettig willen prikkelen. Ontspanning door inspanning, ruimte en stilte om je heen in de natuur, heerlijk eten en een verrassende veldlunch. Past een individuele reis beter bij jou? Dan bieden wij je ook reizen op maat met talloze opties, waarover we je hier graag meer vertellen.

Spain
Stand info:
T 17
No results found...